De to keynote speakere og underholdningen til gallamiddagen er på plads, og vi er stolte over at kunne præsentere Thomas Warberg, Pernille Kræmmergaard og Peg Rodarmel på årets konference 2018.

Som keynote speakere har vi fået tilsagn fra henholdsvis Pernille Kræmmergaard fra Digitaliseringsinstituttet og Peg Rodarmel, Senior Vice President , Worldwide, Infor Digital Sales. 

Pernille og Pegs indlæg vil begge handle om, hvordan digital transformation kan hjælpe din virksomhed og optimere din forretning. Er din branche under forandring? Undersøg hvad det kan medføre, hvis du begynder at tænke digitalt. Hvad gør andre virksomheder med nye digitale løsninger, og hvad kan det betyde for din virksomhed?

Thomas Warberg er en af tidens absolut skarpeste komikere og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give åndedrætsbesvær, der hvor hans humor rammer. Sjældent har en komiker steget så hurtigt til tops og opnået stjernestatus, og vi glæder os til at lade os underholde under middagen den 13. marts.

Sæt kryds i kalenderen den 13.-14. marts allerede nu, tilmeldingen åbnes i det nye år.