Bestyrelsen i M3UG glæder sig til at indbyde til årsmødet 2024, og vi har mange gode tiltag i støbeskeen.

På denne side vil vi løbende opdatere på, hvad dagene vil indeholde, og allerede nu kan vi afsløre følgende:

AI er på alles læber for tiden og det med god grund. Også i M3 regi er AI et toprelevant emne, som vil være et gennemgående tema på programmet for årsmødet 2024.

Conrad Molden vil stå for aftenunderholdningen på dag 1. Den britiske komiker har boet i Danmark de sidste fem år, hvor han har underholdt danskerne med hans syn på Danmark, danskere og hele vores hyggekultur – Conrad elsker Danmark på godt og ondt, og det kommer for alvor til udtryk, når han indtager scenen. Underholdningen foregår på engelsk, men mange udtryk fra det danske sprog vil med garanti blive taget under kærlig behandling undervejs.

Christian-Arnstedt-presse2.jpg

Christian Arnstedt (pressefoto)

Christian Arnstedt, co-founder og CEO i Blazar Capital, kommer og starter dag 2 med et spændende foredrag om AI. I takt med at virksomheder bliver mere og mere digitaliserede, får vi mere data – og dermed viden – til rådighed. Den data er vigtig viden for at styre en forretning. I foredraget kommer Christian Arnstedt ind på, hvordan han bruger data til at træffe bedre forretningsbeslutninger i de virksomheder, han arbejder med. Han fortæller bl.a. om, hvilke datapunkter han kigger på, når han skal vurdere en forretningsmodel i forbindelse med overvejelser omkring at investere i en virksomhed eller starte et nyt forretningsben. Bliv også klogere på, hvordan Christian bruger AI i sin hverdag.

Årsmødet finder sted den 17.-18. april 2024 på Hotel Svendborg. Sæt kryds i kalenderen nu!