Vi byder som vanligt på et spændende program med interessante foredrag og praktiske eksempler fra M3 brugere.

I konferencens plenumdel kan du blandt andet høre om de nyeste trends indenfor Infors M3 løsninger og om hvordan der kan arbejdes med M3 brugervenlighed for eksempel med brug af værktøjer som Mashup, Jscripts og Enterprice Search. I de enkelte konferencespor vil der blive præsenteret kundecases med succesfulde løsninger integreret til M3. Der vil i år være sporindlæg indenfor:

Økonomi – Logistik/Produktion/Indkøb – Salg – Forretning/effektivisering

Konferencen åbnes med et foredrag af Lars Christiansen tidligere landsholdspiller i håndbold og nu foredragsholder, kommentator og mm. I dette foredrag giver Lars inspiration til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Aftenens underholdning er lagt i hænderne på Mick Øgendahl. Han vil med sikkerhed få latterkramperne til at brede sig som steppeild gennem lokalet. Mick er kendt inden for stand-up, film, teater og meget mere.

Dag 2 bliver åbnet af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Anne er en tornado, som både kan løfte dig op, udvide din horisont samt give dig ro og fokus, så du kan vælge din rolle i fremtiden.

Gå ikke glip af muligheden for at møde mange M3 brugere samlet i 2 hele dage. Kom til Svendborg og udvid dit netværk.

Husk at første deltager pr. medlem allerede er betalt over årskontingentet. Tilmelding på m3ug.dk

 

register online Hent programmet her

   

Venlig hilsen

Flemming Sørensen
Formand for M3 User Group Danmark