Årsmøde 2016 blev afholdt den 16. - 17. marts, og var igen i år en stor succes, som vi glæder os til at gentage til næste år, for vi ønsker at skubbe til en fortsat udvikling af M3 i Danmark.

Det blev en konference, som bød på mange spændende indlæg og vidensdeling om M3 og dets muligheder og fortsatte udvikling.

Ud over de mange interessante indlæg kunne deltagerne møde en række udstillere, som med glæde og stolthed viste deres produkter frem, når deltagerne havde en tiltrængt pause og var på vej fra det ene indlæg til det andet.

Mr. M3 - Henrik Billgren fra Infor gæstede også konferencen og satte os ind i det nyeste og de mange muligheder inden for M3.

Også på det mere underholdende plan, havde vi fint besøg i år. Tidligere håndboldspiller Lars Christiansen fortalte med stor indlevelse og ærlighed om sit håndboldliv, efterfølgende depression og hvordan du skaber motivation og glæde i en hård verden, hvor kampen or at være nr. 1 er evigt tilstedeværende. 

Om aftenen dukkede selveste Mick Øgendahl op og fik salen til at bryde sammen i latterkramper. Det blev bestemt en aften, der sent glemmes.

På dag 2 gæstede fremtidsforsker Anne Skare Nielsen konferencen og lærte deltagerne, hvordan de alle er fremtidsforskere i deres eget liv, og hvordan man kan spotte en fremtidstendens.  Førerløse biler og virtual reality kontaktlinser var produkter, som vi med al sandsynlighed kommer til at opleve i vores tid – creepy …. but awesome.

Tak for i år, og på gensyn til næste år.