Årsmøde 2017 blev afholdt den 14. - 15. marts, og var med et rekordstort deltagerantal en stor succes. Op til årsmødet var vi meget spændte, da vi i år havde besluttet at gå en ny vej mht. de forskellige spor og indlæg. Hele 9 forskellige områder blev dækket med 3 indlæg i hver, da vi på den måde ville sikre os, at alle interesseområder blev dækket og flere brugere end tidligere ville kunne få glæde af ny viden. Det virkede!

Det blev en konference, som bød på mange spændende indlæg og vidensdeling om M3 og dets muligheder og fortsatte udvikling.

Også i år blev Årsmødet gæstet af 13 udstillere, der stolt viste deres produkter frem, når deltagerne havde en tiltrængt pause og var på vej fra det ene indlæg til det andet. Klokken måtte ofte ringe flere gange, for at få deltagere hevet væk fra de mange spændende produkter.

Arrangementet blev skudt i gang af Jesper Buch, iværksætter og forretningsmand, der med passion og entusiasme fortalte om sin kamp for at drive Just-Eat til den kæmpe forretning, den er blevet til i dag. En reminder til os alle om, at finde vores indre drive frem, når det ikke altid er nemt.

Om aftenen fik vi fint besøg af mentalisten Jan Hellesøe, der fuckede med vores hjerner. En times underholdning og undren over, om manden virkelig er tankelæser, eller hvordan han ellers kigger ind i vores inderste kroge af hjernen.

På dag 2 gæstede professor Jan Stentoft os fra morgenstunden. Han fik Industri 4.0 og Disrution ned i øjenhøjde og holdt et spændende og interessant foredrag om den nyets viden inden for disse områder.

Tak for i år, og på gensyn til næste årsmøde, som er den 13.-14. marts 2018