Årsmøde 2018 blev afholdt den 13. - 14. marts, og lige som sidste år dukkede et rekord antal deltagere op. Igen blev rekorden slået , og hele 129 deltagere gæstede Hotel Svendborg for at deltage i konferencen.

Idet tilbagemeldingerne fra sidste år var meget positive, var det besluttet at gentage opbygningen af sporerne på samme måde som sidste år. Dvs. 7 spor med min. 2 indlæg i hver. Det fungerede rigtig godt.

Igen i år havde 13 udstillere fundet vejen til Svendborg, og nød godt af de pauser, der var indlagt i programmet, så de kunne vise deres produkter frem. Tak til dem.

I år fik vi besøg fra hele verden. Peg Rodarmel, Senior Vice President, Worldwide, Infor Digital Sales at Infor kom hele vejen fra USA, og holdt et spændende indlæg om Digital Transformation. Cormac Watters, EVP, GM Europe var fløjet fra Dublin for at deltage i Round Table, og fra Frankrig kom både Jean Luc Meyer og Mercedes Larrea med to særdeles spændende indlæg.

Pernille Kræmmergaard fra Digitaliseringsinstituttet åbende konferencen med et spændende indlæg om digital transformation fra en ny vinkel. Et yderst spændende indlæg, der fik mange deltagere til at tænke mere over, hvordan vi leder, vurderer og organiseret it på i vores egne organisationer.

Om aftenen kom Thomas Warberg og underholdt under middagen. En rising star inden for stand-up verdenen. Var der nogen, der ikke blev underholdt, er det bestemt deres egen skyld.

Kl. 9.00, dag 2 blev vi mødt af Thomas Rathsack – jægersoldat, forfatter og foredragsholder. Hans foredrag hedder ”Råt for usødet”, og var en times indsigt i et fantastisk liv med mange ups and downs. Vi var helt sikkert mange, der blev eftertænksomme bagefter og måtte bruge et par minutter på at reflektere over hans vise ord.

Tak for i år, og på gensyn til næste årsmøde i 2019!