Infor Education har arbejdet hårdt på at opbygge slagkraftige kursuskatalog til vores multi-Tenant LN + M3 cloud-kunder. Disse nye kurser fokuserer på personalisering, konfiguration og navigation i skyen. Kunderne kan drage fordel af de operationelle effektivitetsgevinster, som disse kurser er designet til at gøre det muligt for eleverne at udnytte.

Derudover har uddannelsesteamet med en betydelig mængde multi-Tenant LN-kurser i vores kataloger renoveret alle LN-Kursusforløb for vores konsulenter. Med on-prem kursusforløbet, der nedlægges i den nærmeste fremtid, er de tre ældre on-prem Kursusforløb nu erstattet af fem, mindre og mere specialiserede multi-Tenant Kursusforløb i Campus.

Da on-prem kurser bliver erstattet med de nyeste multi-Tenant kurser, vil der være en ændring i selvstudie (self-directed learning (SDL)) kursus tilgang. På grund af installationsbegrænsninger fjernes funktionen Lab On Demand i SDL-kurser med multi-Tenant. på samme måde for on-prem SDL-kurserne. I stedet vil nye interaktive funktioner ved hjælp af simuleringer være tilgængelige, hvor den studerende kan udføre hver kursusøvelse i et simuleret miljø.

 

Se oversigten over kursus kataloget